Cocoa Nanoparticles to Improve the Physicochemical and Functional Properties of Whey Protein-Based Films to Extend the Shelf Life of Muffins
-
09 noviembre 2021
-
Por Sergio de Jesús Calva-Estrada
A novel nanocomposite whey protein-based film with nanoemulsified cocoa liquor (CL)
was prepared using one-stage microfluidization to evaluate the emulsion properties and the effect
of CL on the film properties by response surface methodology (RSM). The results indicated that
the number of cycles by microfluidization had a significant effect
Notas
Anteriores
Biotaller participa en el Festival Papirolas 2021
09 noviembre 2021
Por quinto año consecutivo, el CIATEJ participó en el Festival Papirolas, el cual se l...
Leer másDiálogo de saberes: miel del sureste de México
01 noviembre 2021
El 28 de octubre de 2021 se llevó a cabo el evento “Diálogo de saberes sobre la...
Leer másCIATEJ y SAPAZA en el Día Interamericano del Agua
29 octubre 2021
Los días 28 y 29 de octubre, se llevaron a cabo una sería de conferencia en el marco d...
Leer más